Tíz év után végre megérkezett a folytatás a nagyvászonra, íme minden, amit eddig tudunk az Avatar A víz útja bérlet online megjelenési dátumáról. A közönség világszerte lehetőséget kap arra, hogy a második részt teljes 3D-s pompájában láthassa, de ha te, ha te szeretnéd először otthon látni a filmet, a kölcsönzés lesz az egyik első elérhető lehetőség.

Mint mindig, az Avatar 2 online kölcsönzésének időzítése kicsit bonyolult a különböző kiskereskedők és a drágább korai hozzáférés és a normál kölcsönzés közötti különbség miatt. Mi azonban megpróbáljuk összerakni a dolgokat, hogy mindkét lehetőség megjelenési dátumáról tájékoztassunk.

Az Avatar: A víz útja című folytatást ismét a nagynevű James Cameron rendezi, és ugyanaz a Jake és Neytiri szerepel benne, mint az első filmben. Az ő történetük folytatódik, amikor kénytelenek új helyre költözni a trópusi Pandora holdon, amikor az RDA erővel visszatér. James Cameron vizuális látványossága 2022 májusában kapta meg az első teasert, majd egy hónappal később, június elején követte a teljes trailer. Mindkettő elég jó munkát végzett a film körüli hype kiépítésében, és bár a kritikák vegyesek voltak, a film minden bizonnyal sok mozilátogató nézői listáján fog szerepelni.

Olvassa el: Avatar 2: A víz útja OTT kiadás: Tudd meg, hol nézheted online James Cameron filmjét

Ha kíváncsi vagy, hogy hol tudod még megnézni a mozin kívül, és mi az Avatar A víz útja kölcsönzés online megjelenési dátuma, akkor megmutatjuk a streaming és kölcsönzési szolgáltatások jó irányát. Kövess minket a Twitteren, hogy további híreket és frissítéseket láthass a közelgő filmbemutatókról. A hivatalos Twitter-oldalon, a twitter.com/officialavatar címen a folytatásról is olvashatsz a megjelenés előtt.

A film otthoni megtekintésének első lehetősége az otthoni premierbérlés lesz, és várhatóan körülbelül 45-60 nappal az eredeti mozibemutató után kerülhet forgalomba. Ha ezt az Avatar: A víz útja esetében, amely 2022. december 16-án került a mozikba, előre követjük, akkor 2023 február eleje és közepe között számíthatunk arra, hogy online kölcsönözhető lesz.

Magyar Kassza hétvégék 2022-ben

Avatar - A víz útja

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság

Vérapó

Beugró a Paradicsomba

Átjáróház

A menü

Fekete Párduc 2.

A titokzatos nő

Larry

Ahol a folyami rákok énekelnek

Fura világ

Jóreménység-sziget

A filmnek hatalmas költségvetése van, így nagy eredményekre van szüksége a kasszáknál, ami azt jelenti, hogy valószínűleg elég hosszú ideig fog futni a mozikban, akár hatalmas siker lesz, akár nem. Ez azt jelenti, hogy több mint valószínű, hogy február végén lesz, hogy az Egyesült Királyságban és Észak-Amerikában is az erre az időszakra eső félévközi szünethez igazodjon. Az Amazon Prime, az iTunes és a Play Store általában korai hozzáférést biztosít a mozifilmek kölcsönzéséhez, így ezek jó lehetőségek lesznek az Avatar 2 online megtekintésére. A hazai szórakoztatóipari kiadási struktúra közelmúltbeli változásai azonban azt jelentik, hogy a film digitális változatát is meg lehet majd vásárolni, a DVD-nél és a Blu-ray-nél jóval magasabb áron, ugyanezen időpont körül.

Avatar A víz útja online kölcsönzés megjelenési dátuma

Az Avatar: A víz útja nyilvánvalóan 3D-ben lesz a leglenyűgözőbb a nagyvásznon, de ha a hagyományos digitális kölcsönzésre vársz, akkor érdemes 2023 húsvétjára beiktatni. Ez a legvalószínűbb időpont, amikor az online kölcsönzésnél olcsóbban megnézheted az összes víz alatti kalandot, érzelmet és lenyűgöző látványt, amit ez a film kínál.

A nagyvásznon 2022. december 16-án esedékes premier után az Avatar 2. Blu-ray, digitális és DVD kiadása az Egyesült Királyságban várhatóan 2023. március vége vagy április eleje körül lesz. Észak-Amerikában ez valamivel korábban várható, de további információkért olvasd el a DVD, Blu-ray és digitális megjelenési dátum oldalunkat.

A normál árú online kölcsönzés általában körülbelül egy héttel a DVD, Blu-ray és normál árú digitális változat megjelenése után válik elérhetővé a megvásárolhatóvá. Ez azt jelenti, hogy a húsvéti szünet után lehet, hogy csak később lesz lehetőséged az iTunes, az Amazon Prime Video és a Google Play áruházban.

Van azonban néhány dolog, amit figyelembe kell venni, az első az, hogy a film a mozipénztáraknál való futása után a Disney+-ra kerül. Ez azt jelentheti, hogy még tovább kell várni, hogy a filmet a kedvezőbb áron kölcsönözhessük ki.

Bővebben: Nézd: Avatar 2 első klipje megjelent online

Másodszor, azt is figyelembe kell venned, hogy a film mennyire teljesít a jegypénztáraknál. Ha csak kicsit is megközelíti azt a sikert, amit az Avatar 2009-ben elért, akkor szinte biztos, hogy hosszabb vetítést kap, ami azt jelenti, hogy április vége is szóba jöhet. A legfrissebb közelgő filmekről a filmhírek rovatunkban is tájékozódhattok, a filmről pedig a hivatalos honlapon, a www.avatar.com/ címen olvashattok.

Hol nézhetem meg a filmet online?

A mozikba kerülése után az Avatar: A víz útja online streamelhető lesz. Az eredeti Avatar-film már streamelhető a Disney+-on, köszönhetően annak, hogy a Disney megvásárolta a 20th Century Foxot, és ez a második filmre is érvényes lesz.

Ez elkerülhetetlenül hatással lesz a brit és észak-amerikai DVD, Blu-ray és digitális letöltés sikerére. Ha szeretnéd tudni, hogy mikor érkezik az Avatar 2. a Disney+-ra, akkor még tart az elemzés, de hamarosan közzéteszünk mindent, amink van.

Lehetséges az Avatar: A víz útja című filmet a Hulun nézni?

Sok felhasználót érdekelhet, hogy a filmet a Hulu streaming szolgáltatáson is megnézhessék. Erre sajnos a Disney tulajdonjoga miatt nem lesz lehetőség, így az Avatar: A víz útja online csak a digitális vásárláson és az iTunes, az Amazon Prime Video és a Google Play áruház online kölcsönzésén kívül máshogy nem lehet majd megnézni az Avatar: A víz útját.

Tags:

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2

Avatar 2